Van harte welkom bij Emles-glass

uw balustrade vervangen

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het vervangen van jouw balustrades in West– en Oost-Vlaanderen? Ontdek de professionele diensten van Emles-glass, jouw lokale expert in hoogwaardige balustradevervangingen.

Als jouw huidige balustrades versleten zijn, beschadigd of niet meer voldoen aan jouw smaak en behoeften, is het tijd voor een upgrade. Bij Emles-glass begrijpen we dat elke ruimte uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor balustradevervanging die perfect passen bij jouw stijl en functionele vereisten.

Dame ligt te zonnen bij nieuwe glazen balustrade
Businesswoman handshake and business people. Successful business concept.

Als lokaal bedrijf, gelegen op de grens van West- en Oost-Vlaanderen, staan we klaar om jouw balustradevervanging project van begin tot eind te begeleiden. Ons team van experts staat garant voor uitstekende klantenservice en advies op maat, zodat jij met vertrouwen kunt genieten van jouw vernieuwde ruimte.

Office-manager / zaakvoerder 

Hoofdzetel: Kerselarenlaan 27
                 B 9870 Zulte 


Leveradres: Oostrozebeeksestraat 74a
                 B 8710 Ooigem

 

Van maandag tot vrijdag
Vanaf 9uur tot 17uur

woensdag – en in het weekend zijn we gesloten

Vertrouw op onze kennis en expertise​

Al met al biedt de combinatie van glazen wanden en glazen deuren een moderne, transparante en functionele oplossing voor het creëren van ruimtes met een open en luchtige uitstraling. Het is een veelzijdige keuze die zowel esthetisch aantrekkelijk als praktisch is, en die de mogelijkheid biedt om een ruimte aan te passen aan de specifieke behoeften en wensen.

Andere toepassingen

Ik wil graag een afspraak met u maken

Dan  laten wij u zien hoe wij kunnen bijdragen aan uw projecten 

Contact gegevens

Wij zijn elke dag telefonische bereikbaar vanaf 8:30 t.e.m 18:00uur

Facebook
LinkedIn

Wens je up to date te blijven

© 2024 All Rights Reserved.

Scroll naar boven