Emles-glass uw partner voor glazen balustrades

hoogwaardige glazen balustrades

Ontdek onze betoverende digitale showroom bij EmLes-glass! Wij zijn dé specialist in het leveren en plaatsen van hoogwaardige glazen balustrades. 
Met ons uitgebreide assortiment en vakmanschap zorgen we ervoor dat jouw project een echte eyecatcher wordt. Laat je inspireren en maak je keuze uit onze prachtige designs. Kies voor kwaliteit, kies voor EmLes-glass.

Naar wat ben je opzoek

Op zoek naar een balustrade voor binnen, zoals voor uw vide, of eerder een trapleuning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden een profiel aan dat zowel binnen als buiten kan worden gebruikt, perfect voor een glazen balustrade aan uw trap, dienend als glazen leuning.

U heeft de mogelijkheid om het profiel te verbergen of in de grond te laten verzinken. Houd er rekening mee dat ons profiel 13 cm hoog is.

Onze profielen zijn allemaal geanodiseerd. Dit betekent dat ze een speciale behandeling hebben ondergaan voor verbeterde duurzaamheid en corrosiebestendigheid.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw profiel te laten lakken, zodat het perfect past bij uw interieur. Houd er rekening mee dat er voor het lakken een instelkost van € 40 wordt gerekend, die u bij uw offerte moet overwegen.

Voor een exacte prijs voor uw balustrade aan de trap, uw vide of elders binnen, raden we aan een offerte aan te vragen. Dit kan eenvoudig via de volgende link, waarbij we graag enkele details van u ontvangen: een foto van de ruimte waar de glazen balustrade moet komen en een specificatie van het aantal benodigde meters.

Zodra we deze informatie hebben, gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag om een ​​offerte op maat te kunnen bezorgen.

Onze balustrade is zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik. Onze profielen zijn altijd geanodiseerd, wat betekent dat ze een speciale behandeling hebben ondergaan voor verbeterde duurzaamheid en corrosiebestendigheid.

Of je nu een balustrade wilt op je dakterras of op je balkon, het kan allemaal. Voor installatie hebben we een solide betonnen ondergrond nodig waarop we onze profielen kunnen bevestigen. Veiligheid staat voorop bij een glazen balustrade, daarom is het belangrijk dat we uw veiligheid kunnen garanderen en ongelukkige valpartijen kunnen voorkomen.

Onze profielen zijn 13 cm hoog, wat essentiële informatie is als je overweegt om het profiel weg te werken. Vaak worden de tegels netjes tegen de bovenkant van ons profiel aangeschoven. Maar als je ervoor kiest om het profiel zichtbaar te laten, is dat ook mogelijk. Onze profielen zijn bestand tegen de vele regenbuien in België en zelfs aan de kust vormen ze geen probleem dankzij de geanodiseerde afwerking.

Met een mooi kleurtje op de profielen creëer je een prachtig terras. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen. Ik sta klaar om ze te beantwoorden!

Absoluut, een glazen balustrade is zeer veilig. Zoals ik eerder al aangaf, is het van cruciaal belang dat een balustrade stevig wordt bevestigd. Voor ons is het daarom essentieel om te kunnen vastmaken in een betonnen ondergrond. Als alternatief kunt u er ook voor kiezen om dit te laten bevestigen met een tweecomponentenlijm.

Mocht je toch nog twijfelen over de stevigheid van de glazen balustrade, dan kun je ervoor kiezen om een handrail boven op het glas te plaatsen. Dit zorgt voor extra stabiliteit doordat de glazen panelen onderling met elkaar worden verbonden. Het is voornamelijk een kwestie van gemoedsrust, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van je balustrade.

Ons glas is altijd gelaagd gehard glas, ook bekend als veiligheidsglas. Dit glas is gecertificeerd en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Je kunt altijd een certificaat of technische fiche opvragen voor verdere informatie.

Veiligheidsglas is speciaal ontworpen om bij breuk in kleine, onscherpe stukjes uiteen te vallen, wat het risico op verwondingen aanzienlijk vermindert. Dit maakt het ideaal voor gebruik in situaties waar veiligheid een prioriteit is, zoals bij balustrades.

Met trots kan ik zeggen dat we al vele mooie projecten hebben afgerond, waaronder Knokke La Reserve, Waterfront in Waregem en nog vele anderen. Neem gerust een kijkje in onze digitale showroom en laat je inspireren door wat we hebben gerealiseerd.

Elk project is uniek. Factoren zoals de lengte van de balustrade, het type folie of de dikte van het glas spelen allemaal een rol bij het bepalen van de prijs. Of je nu op de eerste verdieping of de vijfde verdieping van een appartement woont, dit heeft invloed op de hoogte van het glas en dus de kosten.

Uiteraard moeten we ook voldoen aan de Belgische veiligheidsnormen. Voor een nauwkeurige prijsindicatie is het daarom het beste om een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link, waarbij we je graag verder helpen met een gerichte prijsopgave. Je kunt hierbij rekenen op een prijs tussen € 340 en € 450 per lopende meter, afhankelijk van de specifieke vereisten van je project.

Voor de doe-het-zelvers onder ons hebben we de perfecte oplossing. Ik verwijs je graag naar ons zusterbedrijf, B-glass.

B-glass is gespecialiseerd in het importeren en exporteren van glas, profielen en alle benodigdheden die je nodig hebt om zelf je balustrade te plaatsen.

Hoewel we ons voornamelijk richten op glazen balustrades, omdat dat onze specialiteit is, bieden we ook andere soorten balustrades aan. Denk aan balustrades met paaltjes, paaltjes met glas voor doorvalbeveiliging, borstweringen en windschermen. Dus, wat je ook nodig hebt, wij hebben het in huis!

 

T A N J A   C N O C K A E R T 
Office-manager / zaakvoerder

Tanja@emles-glass.be
www.emles-glass.be

Tel: +32(0)471 03 76 88
Hoofdzetel: Kerselarenlaan 27, B 9870 Zulte ·
Leveradres:
Oostrozebeeksestraat 74a, B 8710 Ooigem

Openingsuren

Maandag – vrijdag 
bereikbaar vanaf 9uur tot en met 17uur 

Woensdag en in het weekend gesloten
Toch een vraag stel deze gerust per mail

Tanja@emles-glass.be

Scroll naar boven